Najava 8. brodskog simpozija o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima

festung brod0001

Katedra za javno zdravstvo Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije uz potporu Ministarstva zdravstva RH organiziraju tečaj trajne medicinske izobrazbe s temom „Izazovi u području mentalnog zdravlja i liječenja ovisnosti u vrijeme pandemije” u virtualnom obliku.

U kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite svih sudionika Simpozija od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Obavještavamo vas da je Organizacijski odbor 8. Brodskog simpozija o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima donio odluku da će se Simpozij u potpunosti održati virtualno, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Programu predviđenim predavanjima ćete moći pristupiti onilne, odnosno putem službene stranice Simpozija o čemu ćete biti obaviješteni slijedećih dana.

I ove godine nam je želja okupiti sve stručnjake koji se bave istom problematikom u zavodima za javno zdravstvo, bolnicama, školama, drugim institucijama i udrugama kako bi razmijenili iskustva i unaprijedili naš rad. Simpozij je namijenjen liječnicima, psiholozima, socijalnim radnicima i drugim stručnjacima u mreži zavoda za javno zdravstvo i institucijama koji se u svom radu susreću s rizičnim ponašanjem i ovisnostima kod mladih, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti ćemo educirati i informirati, u virtualnom obliku.  Bodovanje će se provesti prema kriterijima nadležnih komora.

Kotizacije nema!

Registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti putem online obrasca na službenoj stranici simpozija: www.

VAŽNI DATUMI I ROKOVI:

Održavanje Simpozija: 26. i 27. studeni 2020.g. – VIRTUALNO

Rok za slanje sažetaka: 15. listopad 2020.g.

Rok za prihvaćanje sažetaka: 30. listopad 2020.g.

I dalje svakodnevno pratimo epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i postupamo sukladno preporukama i mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite te Vas pozivamo da pratite aktualne informacije o Simpoziju na službenoj internet stranici simpozija: www.brodskisimpozij.info

S poštovanjem,

Radujemo se Vašem dolasku i suradnji!

                                                                                                                              Voditelji Simpozija:

                                                                                                                    Izv. prof. prim. dr. sc. Ante Cvitković

                                                                                                                         Prof. dr. sc. Maja Miškulin

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest