Najava 9. brodskog simpozija o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima u Slavonskom Brodu, 25. i 26. studenog 2021. g

ovisnost

Katedra za javno zdravstvo, Medicinskog fakulteta Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije organiziraju tečaj trajne medicinske izobrazbe s temom „Utjecaj korona krize na preveciju i liječenje ovisnosti”.

Tečaj će se održati 25. i 26. studenog 2021. godine. S obzirom na aktulanu epidemiološku situaciju vezanu uz bolest Covid 19,  tečaj će biti organiziran online.

I ove godine nam je želja okupiti sve stručnjake koji se bave istom problematikom u zavodima za javno zdravstvo, bolnicama, školama, drugim institucijama i udrugama kako bi razmijenili iskustva i unaprijedili naš rad. Simpozij je namijenjen liječnicima, psiholozima, socijalnim radnicima i drugim stručnjacima u mreži zavoda za javno zdravstvo i institucijama koji se u svom radu susreću s rizičnim ponašanjem i ovisnostima kod mladih. Bodovanje će se provesti prema kriterijima nadležnih komora.

Radujemo se Vašem dolasku i suradnji!

Voditelji Simpozija:
Izv. prof. prim. dr. sc. Ante Cvitković
Prof. dr. sc. Maja Miškulin

Facebook
LinkedIn
Pinterest